FaceBook

Dodaj opinię

Kod antysapmowy (uniemożliwiadodawanie opinii przez roboty)
Odśwież

Opinie 

 
#74 Filip 2019-04-09 10:46
Po 2 godzinach spotkania z Panem Zygmuntem dowiedziałem sie rzeczy o których nie miałem pojęcia po ukończeniu całego kursu w innej szkółce i zdałem egzamin bezbłędznie ???? *MAGICZNA RĘKA*
Zacytuj w swojej wypowiedzi
 
 
#73 Robert 2019-04-06 18:34
Co tu dużo mówić - jeśli chcecie mieć do czynienia z człowiekiem konkretnym, cierpliwym i kontaktowym - to Pan Zygmunt spełni każde z tych oczekiwań. Jako odpowiednia osoba na odpowiednim miejscu, Pan Zygmunt oswoi Was z ze stresem i lękiem przed trudami jazdy w każdych warunkach. Polecam ze szczerego serca!
Zacytuj w swojej wypowiedzi
 
 
#72 Magdalena 2017-12-02 15:22
gorąco polecam. konkretna nauka rzetelnie i na temat dzięki czemu bez problemu zdałam za pierwszym razem
Zacytuj w swojej wypowiedzi
 
 
#71 Magdalena 2017-11-27 20:20
Gorąco polecam szkołę pana Zygmunta. Dzięki niemu zdałam za pierwszym razem i to bez żadnego stresu
Zacytuj w swojej wypowiedzi
 
 
#70 opinia z trojmiasto. 2017-10-28 18:00
"Jedyny z charakterem!"

Chciałabym bardzo polecić wszystkim zainteresowanym jazdy z Panem Zygmuntem. Jak najbardziej, jest on właściwą osobą na właściwym miejscu. To bardzo życzliwy i pomocny człowiek. Potrafił obronić kursantkę-blondynkę przed zdenerwowanymi "kierowcami" :) Dzięki niemu przełamałam wszystkie moje lęki, nabrałam pewności siebie i szybko zdałam egzamin.
Asia (kobieta)
Zacytuj w swojej wypowiedzi
 
 
#69 Asia 2017-10-28 15:56
Chciałabym bardzo polecić wszystkim zainteresowanym jazdy z Panem Zygmuntem. Jak najbardziej, jest on właściwą osobą na właściwym miejscu. To bardzo życzliwy i pomocny człowiek. Potrafił obronić kursantkę-blondynkę przed zdenerwowanymi "kierowcami" :) Dzięki niemu przełamałam wszystkie moje lęki, nabrałam pewności siebie i szybko zdałam egzamin.
Zacytuj w swojej wypowiedzi
 
 
#68 Hanna 2017-03-17 13:23
Polecam szkołę ZNAK w osobie Zygmunta.Jest On nie tylko fachowcem za kierownicą, ale Człowiekiem empatycznym, z humorem ..jak i psychologiem, angażującym swoje serce.
Potrafił, pomógł mi przełamać moje lęki i zwątpienia , czy w ogóle nadaję się na kierowcę.Przyczynił się do tego, że uwierzyłam w siebie, a co najważniejsze, że zaczęłam "bez pierdolca" jeździć, bez strachu ,że mnie rozjadą.
Jestem w wieku +50, także polecam wszystkim, którzy myślą ,że są za starzy i już się nie nadają ,DA SIE !!!!!!!
Dziękuję Panie Profesorze
Zacytuj w swojej wypowiedzi
 
 
#67 Mario 2017-03-16 10:49
Szczerze polecam!Zarówno na kurs jak i jazdy doszkalające.Do Pana Zygmunta trafiłem po wielu nieudanych egzaminach.Wystarczyło kilka godzin jazd dodatkowych i egzamin zaliczony:)
Załuję,że już na kursie nie trafiłem do Pana Zygmunta,egzami n byłby tylko formalnością.
Zacytuj w swojej wypowiedzi
 
 
#66 Mario 2017-03-16 10:41
Szczerze polecam!Zarówno na kurs,jak i jazdy doszkalające.Do Pana Zygmunta trafiłem po wielu nieudanych egzaminach.Wystarczyło kilka godzin dodatkowych jazd i egzamin zaliczony:).
Załuję,że już na kursie nie trafiłem do Pana Zygmunta, egzamin byłby tylko formalnością.
Zacytuj w swojej wypowiedzi
 
 
#65 Sandra 2017-02-15 13:33
Wujek Zygmunt to najlepszy instruktor w Gdańsku, chcesz zdać za pierwszy? Idź do pana Zygmunta. Człowiek o anielskiej cierpliwości, wytłumaczy wszystko (czasem kilkukrotnie) i przygotuje do egzaminu w 100%! Szczerze polecam ❤
Zacytuj w swojej wypowiedzi
 
Kontakt
Przegląd terminarza
Wrzesień
N P W Ś C P S
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
Najnowsza opinia
  • Po 2 godzinach spotkania z Panem Zygmuntem dowiedziałem sie rzeczy o których nie miałem pojęcia po u... Więcej...
    09.04.19 10:46
    Autor: Filip